Despre Noi

Povestea începe cu: ”A fost odată ca niciodată, o jucarie, a mea”.

După o vreme am crescut și am uitat să ma joc, sa ma bucur, sa visez și sa spun povești, sa ne întâlnim în jocul nevinovat al copilariei. Lipsea ceva… joaca… rasul… voia buna. Dar la un moment dat, au venit copiii. Și din aceea clipa ei le-au readus pe toate în jurul nostru.

Într-o zi am descoperit culorile și numerele, in alta zi am uitat culorile, dar cu îndemânarea unui mare zidar am ridicat castele din cuburi de lemn.

Într-o duminica ploiasa, ne-am amintit culorile și am uitat formele geometrice, dar cu imaginatie și perseverenta am construit parcarea castelului cuburilor de lemn.

Într-o după amiaza care se anunța exceptionala, am primit cadou alte castele, povesti și jucarii. Atunci am aflat ca un cub verde de lemn poate fi câinele credincios și dreptunghiul mare, necolorat este autobuzul cu uși duble după care alearga câinele. Cilindrul albastru s-a transformat în pisica răsfățată.

Cățelul cel verde și zbuciumat, pisica cea răsfățată cred ca sunt fermecate: noaptea când le-am calcat, s-au transformat instantaneu în cuburi de lemn. A doua zi câinele fermecat dormea în cotetul ridicat prin magia mâinilor de copil.

Povestea se scrie în continuare: la mine, la tine, în orice casa plină de copii.

Set constructie 50 cuburi lemn
Joc lemn 162 piese Turnul mare
Jucarie din lemn catelul Oscar
Jucarie de lemn 3 pisicute